Gratis

Alla åldrar

Grönområde

Hågelbyparken

Hågelbyparken är en folkpark öppen för alla, året runt. 4H-gård, lekplats, fågelholkssafari, ekorrstigen, grillar, trädgårdscafé och vackra utomhusmiljöer.

TIPS! Ta gärna med egen picknick eller låna någon av våra grillar.

Lekplatsen bjuder in till bus och ekorrstigen intill är ett litet äventyr. Ekorrstigen är en upptäckarstig för barn där du tillsammans med ekorrarna får utforska roliga djur och lösa klurigheter i naturen.

I parken finns också en 4H-gård med söta bondgårdsdjur. Lär er mer om djur och natur med hjälp av skyltarna. Titta på djuren som är ute i hagarna varje dag cirka kl. 9-15.  

Välkommen till Café Anna Giertz – Hågelbyparkens trädgårdscafé. Här fikar och lunchar du på vår lummiga uteservering (vår, sommar och höst) eller inomhus i den 100 år gamla byggnaden.

Vi ses i Hågelbyparken!

När

Hågelbyparken är öppen varje dag året runt.

Pris

Fri entré

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil:
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter cirka 2 km ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: