Alla åldrar

Natur

Siggesta Gård

Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar. Kom och besök oss över dagen och gör någon av alla våra roliga familjeaktiviteter eller varför inte stanna en natt?

Alpackor, getter, hästar och höns är här året runt. Kom alpackorna riktigt nära och passa på att vara med vid matningen! Här finns också en familjeanpassad skogshinderbana och Träsktrollens stig (en lärorik sagostig för de yngsta besökarna) samt en mysig skogspromenad på cirka 5 km med grillplats längs vägen.

Den som vill kan köpa till picknickryggsäck med fika och en karta över våra vandringsleder. I priset ingår termos med kaffe alternativt te, hembakt fralla eller bakverk.

På helgerna serveras familjevänlig brunch, fika och delikatesser och vi har grillen tänd vid säsong kl 11-15.

Det finns roliga aktiviteter för hela familjen: SUP, padel, äventyrsgolf, fotbollsgolf, discgolf och under sommaren kan man hyra kanot. 

Bo över en natt eller två: 
De finns fina erbjudanden som passar för barnfamiljer i våra familjerum med 3-4 bäddar. Ni kan också hyra en hel flygel eller smedjan tillsammans med vänner och barn. Här finns gott om plats för att umgås och spela spel. Det finns även möjlighet att boka till en egen vedeldad badtunna som brukar bli både mysigt och minnesvärt!

Njut av semester på hemmaplan nära naturen på landet.
Läs mer om boendepaketen här!

Välkomna!

När

Varje dag kl 09-16, under sommarsäsong har vi öppet fram till kl. 21.00.

Pris

Det är gratis att besöka Siggesta Gård, naturen omkring och djuren. Vill man testa aktiviteterna betalar man för ett aktivitetsband som räcker hela dagen för alla gårdens aktiviteter.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil – endast 42 min från Stockholm City (kommer ni norrifrån rekommenderar vi att ni tar Vaxholm Rindövägen). Buss från Slussen tar ca 40 min. Hållplats Siggesta, direkt i anslutning till gården.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: