Alla åldrar

Natur

Siggesta Gård

Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar. Du kan även komma och besöka oss över dagen och göra någon av alla våra roliga familjeaktiviteter. 

Alpackorna, hästarna och hönsen är här året runt. Här finns också en familjeanpassad skogshinderbana och Träsktrollens stig (en lärorik sagostig för de yngsta besökarna) samt en mysig skogspromenad på cirka 5 km med grillplats längs vägen. Den som vill kan köpa till picknickryggsäck med fika och en karta över våra vandringsleder. I priset ingår termos med kaffe alternativt te, hembakt fralla eller bakverk. På helgerna serveras familjevänlig brunch (ej under sommarlovet), fika och delikatesser.

Siggesta på sommarhalvåret:  
Lagom till Valborg öppnar gården upp för säsongen med fler aktiviteter såsom fotbollsgolf, discgolf och en fantasifull bangolf. Det går även att köra Mountainbikebana med fem olika svårighetsgrader samt att spela paddel. På sommaren kan man även hyra Stand Up Paddle board vid vår egna naturstrand eller förstås bara ta sig ett dopp!

Bo äver en natt eller två: 
De finns fina erbjudanden som passar för barnfamiljer i våra familjerum med 3-4 bäddar. Man kan också hyra en hel flygel eller smedjan tillsammans med vänner och barn. Här finns gott om plats för att umgås och spela spel. Det finns även möjlighet att boka till en egen vedeldad badtunna som brukar bli både mysigt och minnesvärt!

Njut av semester på hemmaplan nära naturen på landet.
Läs mer om boendepaketen här!

Välkomna!

När

Sommartider: mån-sön 9-21. Vintertider: lör-sön 10-16.
Se hemsidan för exakta öppettider.

Pris

Det är gratis att besöka Siggesta Gård, naturen omkring och djuren. Vill man testa aktiviteterna betalar man för ett aktivitetsband som räcker hela dagen för alla gårdens aktiviteter.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord