Från 13 år

Musikal

Dear Evan Hansen

Succémusikalen DEAR EVAN HANSEN (6 Tony Awards®, Grammy® Award och Olivier Award för Bästa Musikal) berättar historien om den unge Evan Hansen, vars strävan efter tillhörighet och bekräftelse leder honom in på en komplex väg fylld av utmaningar och upptäckter. Evan går i High School där han har svårt att hitta sin plats. Han lider av social ångest, har inga vänner och omgivningen ser honom som konstig.

När en kille i skolan tar sitt liv leder ett missförstånd till att killens föräldrar tror att deras son och Evan var bästa vänner. Evan rättar inte till missförståndet, i stället ser han en chans att passa in, att bli någon. Evan kommer allt närmre den döde killens familj, och på minnesstunden i skolan håller Evan ett rörande tal som dessutom sprids och hyllas i sociala medier. Plötsligt är Evan någon. Han är inte ensam längre. Men allt bygger på en lögn…

Dear Evan Hansen har beskrivits som ett musikaliskt kärleksbrev till alla som känner sig ensamma. Föreställningen tar oss in i en värld där psykisk ohälsa och ensamhet möter viljan i att bli sedd. I huvudrollen som Evan Hansen ser vi Martin Stokke Mathiesen som just nu är aktuell i den kritikerrosade musikalen Änglagård. Clara Henry gör rollen som Zoe Murphy, Evans hemliga förälskelse, och Joel Adolphson, känd från gruppen I Just Want To Be Cool, gör rollen som Evans familjevän Jared Kleinman.

När

Premiär 25 januari 2025

Pris

Från 395kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

T-bana: Odenplan
Pendeltågsstation: Odenplan
Buss: 2, 4, 6, 50, 53, 61, 67, 72, 507, 515, 516, 526, 565

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: