4–11 år

Teater

Ingen rövare finns i skogen

Ta med barnen på en musikteater full av äventyr och fantasi, baserad på Astrid Lindgrens novell ”Ingen rövare finns i skogen”. 

Publiken får möta Peter, ynglingen med stort hjärta, som kastas in i en spännande historia med rövare, pärlhalsband och svärd. När Mimmi, dockan i dockskåpet – som plötsligt börjar leva och prata, blir utmanad av Fiolito, rövarhövdingen, ja, då finns ingen annan råd än att försvara sig. Och Mimmi förstås. Fast hon visar sig vara fullt kapabel att ta hand om sig själv. Och hur är det nu; sker allting på riktigt – eller i Peters huvud. Kanske spelar det ingen roll, för sagan finns ju där ändå. 

 
Föreställningen växlar mellan fantasi och verklighet, innehåller hjältedåd och spänning, spelas med en stor portion humor och nyskriven musik. 

 
 
Ålder
Rekommenderas från 4 år.

 
Medverkande
Mimmi – Ida Breimo 

Peter – Jim Änglykke 

Fiolito – Andy Esteche 

Musiker – Hilda Dahlberg 

Musiker – Tomas Norberg

Samarbete
Presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Teater Pegasus Produktion. Med tillstånd av Astrid Lindgren AB och Teaterförlag: Nordiska ApS – www.nordiska.dk 

När

31 juli kl. 13.00

Pris

0-2 år gratis
3-100 år 50 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil:
På E4, välj avfart "146b" mot Tumba och fortsätt vidare på väg nummer 258 som är Hågelbyleden. Efter cirka 2 km ligger Hågelbyparken på höger sida. Sökbar väg för navigator är Skrävsta gårdsväg.

Med kollektivtrafik:
Pendeltåg till Tumba station eller tunnelbana till Alby station. Därifrån buss 707/737 och 708/738 som stannar vid vår hållplats "Hågelby".

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: