8–11 år

Skapa & pyssla

Maxa sommarlovet med kurser på Tekniska

Sommarlovet närmar sig, låt barnen upptäcka nya världar tillsammans med oss på Tekniska! 🚀 Vi erbjuder kurser som kommer att göra sommaren minnesvärd och full av äventyr. Ge dem en glädjefylld introduktion till världen av programmering med våra lekfulla och pedagogiska verktyg i Koda och Skapa. Genom att skapa sina egna interaktiva berättelser och designa spel kommer de inte bara att ha roligt utan också utveckla värdefulla färdigheter för framtiden.

I Koda och Skapa Fortsättningskurs får de fördjupa sina kunskaper och kreativitet genom praktiska projekt som att bygga egna nattlampor eller robotar med hjärtslagande funktioner. Perfekt för både teknikentusiaster och pysselälskare.

Utforska elektronikens fascinerande värld i Maker Tech Lab med två dagar av hands-on upplevelser. Här får de testa på allt från att använda laserskärare till att experimentera med sensorer och mikroprocessorer.

Alla tre kurser passar åldrarna 8-11 år. 🌟 Läs mer om kurserna på vår hemsida och fyll sommaren med lärande och skapande hos oss på Tekniska. 

När

Se respektive kurs för datum.

Pris

Från. 900kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Buss 69 till Museiparken. Vackra promenad- och cykelvägar utmed Djurgårdsbrunnskanalen.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: