0–5 år

Bebisvänligt

Föräldralediga fredagar på Tekniska

10 jun–1 jul

Tekniska museet

I sinneslabbet, som är öppet kl 10-12 på föräldralediga fredagar, hittar du en självservering på leksaker, nya intryck och skoj. Sinneslabbet är en rolig, trygg och lärorik miljö för barn utan och med funktionsvariationer. Genom lek och 
socialt samspel kan de i lugn och ro utveckla sin förmåga att utforska; testa, känna, lukta, se och lära med hjälp av alla sina sinnen. 

I framtidsstaden, Zero City, kan hela familjen dansa fram skogar och krypa genom avloppstunneln. Teknoleket är en annan spännande miljö för små nyfikna genier med lust att upptäcka. Runda av dagen med något gott att äta i vår restaurang eller föreviga upplevelsen med ett souvenir från butiken. Rabatt utlovas mot uppvisande av bebis.

För att avrunda dagen eller fylla på med energi erbjuder vår restaurang 10% på fika. Fika inkluderar bryggkaffe, kakor, bullar och läsk och erbjudandet gäller kl 10-16 på fredagar.

Vill du föreviga dagen med en liten souvenir eller leksak så erbjuder även vår butik 20% rabatt för dig med årskort (gäller även dig som köper eller uppdaterar på plats).

Rabatterna ovan gäller mot uppvisande av bebis.

Läs mer på www.tekniskamuseet.se.

När

Fredagar till och med 1 juli 2022 kl 10-22.
Sinneslabbet har öppet kl 10-12.

Pris

Vuxna 150 kr, barn under 7 år fri entré.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Buss 69 till Museiparken. Vackra promenad- och cykelvägar utmed Djurgårdsbrunnskanalen.