https://www.barnistan.se/wp-content/uploads/2023/08/Broderna-lejonhjarta.jpg

Tävla om genrepsbiljetter till Bröderna Lejonhjärta på Intiman

Vill du följa med på höstens teateräventyr, baserat på Astrid Lindgrens klassiska berättelse om Bröderna Lejonhjärta? Tillsammans med Intiman ger vi fyra familjer chansen att vinna biljetter till något av genrepen 14 eller 15 september kl 18.

Så här tävlar du:

  1. Följ @Intimanteatern och @Barnistan på Instagram
  2. Gå in på Barn i stans tävlingsinlägg på Instagram och tagga en vän i kommentarsfältet vars familj du vill ta med på föreställningen!

Två vinnare erhåller 8 biljetter vardera för sig själva och medföljande vänfamilj. Vinnarna utses och kontaktas via DM den 8/9.

Tävlingen är avslutad

Om föreställningen:

Bröderna Lejonhjärta är ett äventyr för hela familjen som handlar om hur två unga bröder kämpar mot det onda, fyllt av magi och kittlande spänning. I äventyret kommer vi till Körsbärsdalen och Törnrosdalen i Nangijala där vi bland annat träffar Duvdrottningen Sofia, den bästa pilbågsskytten Hubert, den kloka Farfarn Mattias, samt den charmerande Jossi. En av de fyra är en förrädare, men vem ..?

I en kamp om friheten tvingas de båda bröderna möta Tengil och hans hemska drake Katla som sprutar en förlamande eld och sätter skräck hos alla.