Alla åldrar

Natur

Glampa med familjen i sommar!

Upptäck ett äventyrligt boende på Siggesta Gård. Här kan du sova i mysiga glampingtält som erbjuder en naturnära upplevelse utan att kompromissa med bekvämligheten. Vakna upp till fågelkvitter, trädens sus och de första solstrålarna på morgonen. På vägen till frukosten kan du också säga hej till gårdens alpackor, getter och höns. Ett semesteräventyr på landet nära stan!

Glampingtälten har sköna sängar med dunmadrasser och fluffiga täcken. Tälten har också en egen uteplats och i priset ingår härlig hotellfrukost i vår Lounge. När ni vaknar kan ni låna cyklar och cykla ner till vår naturstrand för ett bad. Tälten är mysigt inredda och ger en lyxig och avslappnad känsla. Som glampinggäst har man tillgång till vår Skogsbastu där det finns duschar och toalett, samt en mysig bastu där ni själva kan tända upp om ni vill ta ett bastubad.

Varje tält står på en egen terrass med utsikt och möbler för maximalt njut.

Tips: tänk på att att nätterna kan bli kyliga, även under sommaren. Packa med lite extra varma kläder

 

När

Se hemsida för möjliga bokningsdatum

Pris

Pris från 1 200 kr/person & natt. Frukost ingår.

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil – endast 42 min från Stockholm City (kommer ni norrifrån rekommenderar vi att ni tar Vaxholm Rindövägen). Buss från Slussen tar ca 40 min. Hållplats Siggesta, direkt i anslutning till gården.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: