Från 2 år

Sportigt

Natur

Aktiviteter på Siggesta

Utmana dig själv i skogshinderbanan, spela en runda fotbolls- eller äventyrsgolf, upptäck Träsktrollens stig eller testa på SUP, kanot och padel. Med Siggesta gårds aktivitetsband är det fritt att välja vad ni vill testa på! 

Ett urval av gårdens aktiviteter: 

Discgolf
Framför er ligger en utmaning. Det må se lätt ut, men skenet bedrar. I discgolf gäller det att träffa de utplacerade korgarna med en disc, en mindre frisbee-variant. En lugn aktivitet som passar alla med en kastarm.

Skogshinderbana
En hinderbana i skogen som består av ett antal aktiviteter i olika svårihetsgrad. Banan är byggd i en fantastisk skogsdunge där du och din familj inte bara får spänning och aktivitet utan också en naturupplevelse. Läs mer om skogshinderbanan.

Fotbollsgolf
Fotbollsgolf är precis som det låter – golf men med fotboll. Istället för golfklubba använder du helt enkelt fötterna! Det gäller att tänka taktiskt, vara koncentrerad och inte överskatta sin förmåga att sparka långt och rakt…

Träsktrollens stig
En spännande upptäckarstig för gårdens minsta besökare! Här finns bland annat ett troll som samlar på nappar… Läs mer om stigen här! 

Ponnyridning
Under loven erbjuder Stall Siggesta ponnyridning! Ponnyridningen kostar 60kr. För frågor och information om tider på ponnyridning besök stallets hemsida.

Se alla aktiviteter på Siggesta Gårds hemsida. 

När

09.00-16.00

Pris

Aktivitetsband (gäller för 4 aktiviteter): barn 150 kr, vuxen 200 kr
Enstaka aktivitet: barn 80 kr, vuxen 1100 kr
SUP 500kr/halvdag
Kanot 500kr/halvdag

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Med bil – endast 30 min från Stockholm City (kommer ni norrifrån rekommenderar vi att ni tar Vaxholm Rindövägen).
Buss från Slussen tar ca 40 min. Hållplats Siggesta, direkt i anslutning till gården.