8 år

Prova på

Barnens världsorkester

3 feb–30 apr

Etnografiska museet

Musik har en central plats i de flesta människors liv, liksom lusten att musicera. När utställningen Testlabb: LEK pågår öppnar vi ett rum för detta: Barnens världsorkester. Vi har massor av instrument från världens alla hörn gömda i våra samlingar och nu plockar vi fram dem. Instrumenten kanske kan vara ovanliga för oss men de är inte svåra att spela på. Det viktigaste med Barnens världsorkester är att vi lyssnar och spelar tillsammans och pratar lite kring detta. Kom och jamma tillsammans i en annorlunda ljudvärld där vad som helst kan hända.  
 
Vi kommer att hålla workshops för Barnens världsorkester, se i kalendariet för tider. Observera att platsbokning krävs. Lämplig ålder är mellan 5 – 12 år, inga förkunskaper behövs. Medföljande vuxna är välkomna att delta ”lite vid sidan av”.  
 
Om lust finns kan barnet senare vara med på en avslutningskonsert i vår hörsal under en helg i mars/april när Testlabb: LEK stänger. Inför konserten kommer vi att träffas lite längre och repa ihop oss. Välkommen att musicera med oss! 

När

11-17 tis-sön

Pris

Årskort 140 kr
Dagbiljett 150 kr
Fri entré för barn och unga upp till 19 år

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Buss 69 från Sergels torg, hållplats Museiparken på Gärdet.