Från 11 år

Kulturhus

Musik

Danslördag – Ingen är en ö med Kompani Jelnek

23 november

Kulturhuset Dieselverkstaden

Danskompaniet JELNEK har tagit del av tankar kring temat hjälp från elever i årskurs 6 och 7. Elevernas texter och koreografier har inspirerat till dansföreställningen Ingen är en ö som utvecklades under ett residens på fritidsgården Station 7 i Järfälla under våren 2016.

En dansföreställning om hjälp.
Om att se på – utan att kunna göra något.
Om att titta bort fast man inte borde.
Om att rycka in.
Om att bli räddad

Rekommendation
”Danskompaniet JELNEK har under 2024 varit Kommunkoreografer (KOKO) i Nacka och arbetat i projektet ”Hela Nacka Dansar” som är ett samarbete främst mellan Region Stockholm och Nacka kommun. De har ordnat fortbildning, varit aktiva på fritidsgårdar, skolor, alla kulturhusen med mera. Nu får vi möta en av JELNEKS egna föreställningar.”
Katarina Weidhagen, kulturproducent Kulturhuset Dieselverkstaden

Projektet genomfördes då med stöd av Kulturförvaltningen Stockholms läns landsting, Kulturrådet/Skapande skola, DIS (Dans i Stockholms stad och län) och Järfälla kommun.

Produktion: www.jelnek.com

När

23 november 15:00-15:40

Pris

120 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: