3–6 år

Cirkus

Kulturhus

VÄRLDSPREMIÄR! Familjelördag – Elefant, en nostalgisk minicirkus med Nalle Clown

7 september

Kulturhuset Dieselverkstaden

Tidigt innan cirkusen har vaknat så smyger nyfikna Nalle Clown in under tältduken. Tänk att få se en livs levande elefant! Finns dom kvar på cirkus? Utifrån svenska lagar får ingen ha vilda djur på cirkus i Sverige, vilket är bra. Men snart finns ingen turnerande cirkus heller. Allting verkar övergivet? Vart har cirkusmagin tagit vägen? Eller…

Tillsammans med Nalle Clown och hans kollega David Hammarberg får vi möta cirkusens mångfald. En nostalgisk minicirkus för alla barn som aldrig sett en klassisk cirkus och för alla oss som har förälskat oss i den.

Professionella cirkusakter, magiska clownentréer, nykomponerad cirkusmusik och en buktalande cirkusdirektör. Allt inramat i publikvänlig clowndramaturgi.

Rekommendation: Det är en fröjd att njuta av en cirkusartist som har så mycket kärlek till cirkusen och till de små människorna. Med stor värme och stor fantasi tar Nalle Clown och cirkusartisten, David med sin unga publik upp till oanade höjder…Kom och njut!
Katarina Weidhagen, kulturproducent Kulturhuset Dieselverkstaden

Produktion: laanela.com

När

7 september 15:00-15:40

Pris

120 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: