2–4 år

Kulturhus

Familjelördag – Resväskan med Teater Pero

5 oktober

Kulturhuset Dieselverkstaden

Ett märkligt djur kommer dragandes med en stor och tung resväska. Vem i hela fridens namn är det som kommer och vad är det som ligger i väskan? Resväskan – en värmande thriller för alla från 2½ år. Efter en bok av Chris Nayor-Ballesteros. 

De andra djuren reagerar på olika vis; en blir misstänksam, en blir frågvis och en annan blir full av medkänsla.

När det märkliga djuret somnar av utmattning blir det oerhört spännande, ska de våga öppna väskan eller inte och vad händer om det märkliga djuret vaknar?

När de upptäcker vad som finns i väskan mjuknar de och gör det finaste man kan göra. I samma stund som främlingen vaknar förstår de att de har blivit vänner för livet.

Skrivet om boken

”Den underbara konsten, det enkla budskapet och den fängslande historien gör det här till en helt underbar bok. Jag tror verkligen att den kommer att gå hem hos alla dem som letar efter något med djup att läsa för sina små. Gulligt, hjärtligt och rörande. Rekommenderas varmt!”

Rekommendation
”När jag läste om innehållet i denna föreställning blev jag lika nyfiken som barnen kommer att bli när detta lilla drama spelas upp. Vad ligger i resväskan och vem är det märkliga djuret? Även små barn gillar existentiella tankar. Musik och teater hör ihop med Teater Pero.”
Katarina Weidhagen, kulturproducent Kulturhuset Dieselverkstaden

Produktion: www.pero.se

När

5 oktober 15:00-15:35

Pris

120 kr

Bra att veta

Okej med matsäck

Hiss och ramper

Kafé

Restaurang

Skötbord

Hitta hit

Dieselverkstaden ligger på Marcusplatsen 17 i Sickla, i Sickla Köpkvarter. Det tar ca: 10-15 minuter att ta sig hit från Slussen med buss. Håll koll på sl.se för aktuella förbindelser! Det byggs mycket i Nacka och hållplatser flyttas och stängs av periodvis. Sök på Sickla allé, Sickla västra eller Alphyddan.

Vill man åka tåg så har Tvärbanan ändhållplats i Sickla. Det är 600 meter till Dieselverkstaden från Uddvägen 5-9 och närmsta vägen att gå är Sicklastråket.

Spana in Barn i stans alla finfina guider

Annonser:

Annonser: